Wat kost het maken van een bedrijfsfilm?

Wat kost een bedrijfsvideo

Wat kost dat nou, zo’n video? Dit is een vraag die we vaak te horen krijgen. Logisch, je wilt weten waar je aan toe bent. Het is lastig om deze vraag meteen te beantwoorden, omdat een videoproductie nou eenmaal maatwerk is. De één wil het zus en de ander zo. Zo veel mensen zo veel wensen. Dit maakt dat geen videoproductie gelijk is en dat maakt het werk ook zo boeiend. Niet alleen de mensen met wie we werken verschillen per productie, ook de locaties zijn telkens anders. Het is daarom vooraf lastig te zeggen hoeveel tijd er in het maken van een videoproductie gaat zitten. Het scheelt natuurlijk in prijs als je zelf al een deel van de voorbereiding doet zoals een script maken en afspraken en locaties regelen. Communicatieafdelingen van gemeenten en bedrijven doen dit vaak al.

Wat kan ik van jullie verwachten?

Wat kun je van ons verwachten? Voordat we beginnen met filmen, hebben we vooraf een gesprek waarin je je wensen kenbaar kunt maken. Als je nog geen idee hebt hierover, helpen we je uiteraard hierbij. We maken een opzet van de video, bespreken de locatie(s) en spreken een filmdag of -dagen af. Dit mag je uiteraard ook zelf doen.

Na de montage kun je online op je gemak de eerste versie van je video bekijken en nog eventuele aanpassingen doorgeven. Is het eindproduct naar wens, dan krijg je een versie in mp4 formaat toegestuurd.

Maatwerk

Wij leveren films op maat die bij je product, dienst en doelgroep passen.

Nieuwe apparatuur

We updaten regelmatig onze apparatuur en gebruiken 4k camera's, gimbals, GoPro, 360 graden camera en drone.

Professionele editing en voice overs

Strakke editing, passende muziek, transitions en professioneel ingesproken voice overs.

19 jaar ervaring

Met jarenlange ervaring kunnen we je van veel advies en tips voorzien en in korte tijd een mooie productie verzorgen.

WhatsApp chat