bedrijfsfilm machinefabriek Börger


Bedrijfsfilm machinefabriek Börger

Deze bedrijfsfilm machinefabriek Börger is gefilmd op diverse locaties om de verschillende werkzaamheden goed weer te geven. We hebben opnamen gemaakt in de werkplaats van Börger zelf. Hier zie je hoe zeecontainers voor de NAM worden ingericht en hoe luiken voor een cruiseschip worden gemaakt. Daarnaast hebben we gefilmd op buitenlocaties zoals bij de rioolwaterzuivering en bij een rioolgemaal. Ook filmden we bij klanten van Börger zoals bij de NAM en SCA. Dit allemaal om met deze bedrijfsfilm een goed beeld te kunnen geven wat machinefabriek Börger allemaal doet.

Wat doet Börger?

Machinefabriek Börger in Hoogezand biedt oplossingen voor het verminderen van storingen en het efficiënt uitvoeren van onderhoud. Daarnaast verzorgen ze revisie, aanpassing of uitbreiding van productiemiddelen met als doel minder kosten en meer productie.

In de 70 jaar dat MF Börger bestaat, is het bedrijf uitgegroeid van een machinefabriek tot een full-service partner voor de industrie. Dankzij de mensen, kennis en middelen kunnen ze alle uitdagingen aan op het gebied van machinebouw en metaalconstructies.

 

© Cool Shots Media | Bedrijfsfilm machinefabriek Börger

 
 
WhatsApp chat