Het team van Cool Shots

Bedrijfsvideo Groningen

Cool Shots Media helpt ondernemers en bedrijven met het maken van een pakkende bedrijfsvideo. Wij zijn Astrid van der Wis en Juan Cushcagua en hebben als standplaats de stad Groningen. We kunnen bouwen op 16 jaar ervaring in het videovak en we produceren sinds 2006 bedrijfsvideo’s. Onze wortels liggen in de lokale en regionale televisiewereld. Hier zijn we beiden ooit begonnen als redacteur / verslaggever / programmamaker. In de loop van de jaren zijn we zelf gaan filmen en monteren en hebben ons ontwikkeld tot all-round vakmensen.

De videoproducties die we voor de TV hebben gemaakt, zijn heel divers: nieuwsitems, achtergronditems, kunst- en culturele programma’s en multiculturele programma’s. Omdat we sinds 2004 de meeste TV items al in eigen beheer produceren, was de stap naar een eigen bedrijf zo gemaakt. De afgelopen jaren hebben we veel verschillende videoproducties geproduceerd voor onder meer gemeenten, onderwijsinstellingen, ZZP-ers, communicatiebureau’s, fabrieken, wooncorporaties en stichtingen. Een paar jaar geleden vonden we het ook eens tijd worden om ons zelf voor de camera te presenteren. Zie hieronder onze bedrijfsvideo!

 

Waarin ligt onze kracht?

Als je in één woord je onderneming zou moeten omschrijven, welk woord zou dat zijn? Dat is een lastige vraag nietwaar? Ik kreeg deze vraag laatst tijdens een workshop over naamsbekendheid. Ik moest ook even nadenken. Waarin onderscheiden wij ons. Waar draait ons bedrijf nou om. Om passie, om vakmanschap, om creativiteit? Eigenlijk om alle drie en méér, want we willen ook steeds vernieuwend bezig zijn. Maar waar draait het nou echt om. Wat is de kern van ons werk, van elke video of film die we maken? De inhoud. Een goed verhaal. Daar draait het allemaal om. Iedereen heeft een verhaal. Elk bedrijf, elk product, elke dienst. Alles heeft een verhaal. En dit verhaal moet op een pakkende manier vertaald worden van woord naar bewegend beeld. En dat is waar onze kracht ligt. Het maken van een goed inhoudelijk videoverhaal.

Onze werkwijze

Bedrijfsvideo Groningen

Of het nou om een video-pitch, bedrijfsvideo (bedrijfsfilm), video cv, promotiefilm of videoverslag gaat, we hebben één doel voor ogen. Wij willen jou te helpen om jouw boodschap zo effectief en mooi mogelijk om te zetten in bewegende beelden. We blijven dicht bij de realiteit, zodat de video uitstraalt wie je bent. Voordat we aan de slag gaan, hebben we uitgebreid overleg waarin je je wensen en ideeën kenbaar kunt maken. We geven ook onze kijk hierop en geven je suggesties. Hoe lang moet de video worden, op welke lokatie(s) gaan we filmen, wordt het alleen een beeldverhaal of doen we ook interviews, welke invalshoek kiezen we, wil je er muziek onder of misschien een voice-over.

Als we dit allemaal besproken hebben, maken we een opzet en prikken we een filmdag of -dagen. De gemonteerde eerste versie plaatsen we (via een verborgen link) online zodat je deze op je gemak kunt bekijken. Voordat we de eindversie afleveren, krijg je uiteraard nog de kans om aanpassingen door te geven. We moeten beiden tevreden zijn over het eindresultaat van de bedrijfsvideo!

Fotografie

Cool Shots fotografie

Naast bedrijfsvideo’s verzorgen we ook bedrijfsfotografie. We kunnen bijvoorbeeld foto’s nemen tijdens een filmdag. Dat is twee vliegen in één klap! In ons portfolio zie je voorbeelden van onze foto’s en video’s. Wil je weten wat we voor jou kunnen doen of heb je een vraag over onze tarieven, neem dan vrijblijvend contact met ons op: coolshotsmedia@gmail.com of 06 – 523 40 252 (Astrid). 

 

© Cool Shots Media | Bedrijfsvideo Groningen | Over ons